top of page
Κουφώματα/Κάγκελα αλουμινίου Καραμηνάς

Πάντα πρώτοι!

Αλουμινοκατασκευές

Ενεργειακά κουφώματα

Tο αλουμίνιο είναι ένα πολύ ανθεκτικό και σχετικά ελαφρύ υλικό που δε διαβρώνεται εύκολα. Για αυτούς τους λόγους χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροδιαστημική βιομηχανία αλλά παίζει σημαντικό ρόλο επίσης και στις μεταφορικές και κατασκευαστικές βιομηχανίες αντίστοιχα.

Οι προαναφερόμενοι λόγοι κάνουν το αλουμίνιο μια εξαιρετικά καλή επιλογή για την οικία και την επιχείρησή σας. Εχει μονωτικές ιδιότητες, αντέχει στο χρόνο και χρειάζεται ελάχιστο από το δικό σας χρόνο για συντήρηση και καθαρισμό. Μπορεί να έχει παραδοσιακό ή μοντέρνο ύφος και να βαφεί ηλεκτροστατικά με όποια χρώματα προτιμάτε. 

Εμείς θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για διάφορες κατασκευές αλουμινίου όπως και φωτγραφίες από κάποιες δουλειές μας.

Αλουμινοκατασκευές Ενεργειακά κουφώματα: Services

Κουφώματα αλουμινίου
Ενεργειακά κουφώματα

Τα κουφώματα αλουμινίου υπάρχουν στον Ελληνικό κατασκευαστικό χώρο σχεδόν έξι δεκαετίες και συνεχίζουν να εξελίσσονται με το πέρασμα του χρόνου. Είναι λειτουργικά, ανθεκτικά, όμορφα και εύκολα στη συντήρησή τους. Μπορεί να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα ή ακόμα και πτυσσόμενα. Είναι πολύ καλή επιλογή για οικίες αλλά επίσης και ως βιτρίνες, εισόδους κτηρίων και διαχωριστικά επαγγελματικών χώρων. Τα ενεργειακά κουφώματα ή θερμοδιακοπτόμενα, σε συνδυασμό με τζάμι ενεργειακής απόδοσης, παρέχουν θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Διαβάστε περισσότερα για τα  ενεργειακά κουφώματα

Σίτες

Οι σίτες είναι σύμμαχός σας όλο το χρόνο και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προστατεύοντας το χώρο σας από έντομα, κουνούπια και τρωκτικά. Έτσι μπορείτε να εξαερίσετε και να δροσίσετε το σπίτι ή το μαγαζί σας όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να ανησυχείτε. 
Σίτες υπάρχουν σε διάφορα σχέδια όπως κάθετες, οριζόντιες, σταθερές και χωνευτές, ανάλογα με τις ανάγκες σας και σε όποιο χρώμα σας αρέσει.

Ρολά

Τα ρολά προσφέρουν προστασία και σκίαση στην οικία και στον επαγγελματικό χώρο. Μπορούν να τοποθετηθούν αρχικά με το κούφωμα ή να προστεθούν σε υπάρχων κουφώματα. Η λειτουργία τους μπορεί να είναι χειροκίνητη (μανιβέλα), με μοτέρ ή και τα δύο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ψάθας και μπορούν να βαφούν σε όλες τις αποχρώσεις.

Αλουμινοκατασκευές Ενεργειακά κουφώματα: Projects

Πέργκολες

Οι πέργκολες αλουμινίου προσφέρουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, σκίαση στους εξωτερικούς χώρους που ισοδυναμεί με εξοικονόμηση ενέργειας, και ομορφαίνουν την αυλή, το μπαλκόνι ή την ταράτσα.  Αντέχουν στις κληματολογικές συνθήκες και δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Διατίθενται σε όλες τις αποχρώσεις (ακόμη και σε απομίμηση ξύλου) και συνδυάζονται άψογα με πάνελ αλουμινίου, πολυκαρβονικό, ξύλο και πανί. Υπάρχουν σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια.

Κάγκελα/Αυλόπορτες

Για όσους είναι λάτρεις του παραδοσιακού κάγκελου το αλουμίνιο θα σας εντυπωσιάσει! Υπάρχουν πλέον πληθώρα σχεδίων για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και σε οποιοδήποτε χρώμα χωρίς την συνεχή συντήρηση που χρειάζονται τα κάγκελα σιδήρου. Άν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο υπάρχουν πολλά λητά σχέδια που ενσωματώνουν τζάμι, ξύλο και αλουμίνιο σε απομίμηση ξύλου.

Γκαραζόπορτες

Οι γκαραζόπορτες αλουμινίου σας παρέχουν ασφάλεια και εκτός από την αισθητική τους υπεροχή, δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Είναι σχετικά ελαφριές που είναι σημαντικό όταν υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα που πρέπει να καλύφθουν γιατί είναι μικρότερο το βάρος που ασκείται στο σύστημα κίνησης του ρολού. Λειτουργούν με ρεύμα αλλά και χειροκίνητα σε περίπτωση διακοπης ρεύματος. Υπάρχουν και με μόνωση και σε πληθώρα χρωμάτων.

Αλουμινοκατασκευές Ενεργειακά κουφώματα: Projects

Φωτογραφίες

Αλουμινοκατασκευές Ενεργειακά κουφώματα: Photo Gallery
bottom of page